Käyttöehdot

Käyttöehdot
Lokkit Oy www -sivujen käyttämiselle ja ehtoihin sovelletaan Suomen lakia.

Yleiset ehdot
Vierailijan tulee lukea huolellisesti nämä ehdot ennen kuin vierailette seuraavilla Lokkit Oy –sivuilla (www). Käydessänne näillä sivuilla hyväksytte samalla alla mainitut ehdot teitä sitoviksi. Sivujen käyttö ei ole sallittua, mikäli ette hyväksy näitä ehtoja.

Näillä www-sivuilla oleva materiaali on tarkoitettu vain ja ainoastaan informatiiviseksi. Palvelun ja näiden www-sivujen sisältö toimitetaan “sitoumuksetta ja sellaisenaan”. Lokkit Oy pyrkii kaikissa olosuhteissa varmistamaan palvelun ja näiden sivujen sisältämien tietojen oikeellisuuden ja ajantasaisuuden. Lokkit Oy ei kuitenkaan anna näille sivuille tai niiden sisällölle minkäänlaista takuuta. Lokkit Oy pidättää oikeuden päivittää tai sulkea nämä sivut milloin tahansa.

Lokkit Oy, iTurva™, iTurva™ Start, iTurva™ Poliklinikka, iTurva™ Knowledge ovat Lokkit Oyn tavaramerkkejä.

Sivustojen palveluntarjoaja ja yhteystiedot
Palveluntarjoaja näillä www-sivuilla on

Lokkit Oy, Yrittäjänkatu, 50130 Mikkeli, info(a)lokkit.fi

Kolmannen osapuolen tuottama tieto www -sivuillamme
Näillä www-sivuilla olevat linkit on tarkoitettu informatiivisiksi. Lokkit Oy ei vastaa kolmannen osapuolen tuottamasta tai julkaisemasta materiaalista, johon näiltä www-sivuilta on linkki.

Yhteystietojen jättäminen sivuistoillamme tai sähköpostia lähettäessä
Sivujen käyttäjiä huomautetaan siitä, että avoimessa tietoverkossa lähetettyjen sähköpostiviestien luottamuksellisuutta ei voida taata, mikäli eivät ole asianmukaisesti salattu.

Immateriaalioikeudet
Lokkit Oy:n www–sivut sisältävät tekijänoikeudellisesti suojattua aineistoa. Näiden www-sivujen omistusoikeus sekä tekijänoikeus ja kaikki muut immateriaalioikeudet kuuluvat Lokkit Oy:lle. Kaikki oikeudet on pidätetty. Näiden sivujen sisällön tai osan kopioiminen, julkaiseminen, jäljentäminen, siirtäminen tai säilyttäminen ilman oikeuksien omistajan lupaa on kielletty, lukuun ottamatta säilyttämistä tietokoneella tai tulostamista henkilökohtaista käyttöä varten. Sivuihin sisältyviä tavara-, liikemerkkejä ja muita suojattuja tunnuksia ei kuitenkaan saa kopioida, julkaista tai edelleen levittää ilman kirjallista lupaa.